Black and Blue full logo

The history

In 2015 startten Barry & Sjors een nieuwe zaak, Black & Blue. Op De Houtwerf combineerden we onze passie passie voor BBQ en classic workwear. Met de verkoop van BBQs, BBQ gear, Denim & Workwear, het aansluiten van Barber Dji en Leerbewerker By Boaz en het geven van BBQ workshops in onze zaak, creëerden we een belevenis waarin vriendschap en brotherhood centraal staan.

In 2019 was het tijd voor de volgende stap. Barry opende zijn zaak Black & Blue Shop aan de Lange Hezelstraat in het centrum. Hier kun je terecht voor je tofste Denim, Workwear & Red Wing Boots. Leerbewerker ByBoaz ging met hem mee en maakt leren gebruiksartikelen, allemaal met de hand. Dji opende een nieuwe zaak in de stad, Haven, waar hij in een kleine setting de tijd neemt om je haar tot perfectie te knippen.

Op De Houtwerf ontstond Black & Blue Events. Hier kun je nog steeds terecht voor je BBQs, BBQ gear, houtskool, sauzen en rubs. We geven BBQ workshops & gaan op Catering. Sinds 2019 is er een grote Vuurplaats midden in de zaak die je uitnodigt om je eigen passie te delen.

Met Black & Blue Events laten we mensen ervaren dat het ook anders kan. De rust en het pure van het buitenleven kunnen we integreren in ons leven door aandacht te hebben voor de dagelijkse dingen als kleding en voeding. De tijd nemen om een vuurtje te stoken, vlees rustig op temperatuur te laten komen en samen te zijn met vrienden. Ik geniet van het delen van ervaringen en mooie verhalen met elkaar. Ondertussen lekker bezig zijn met goede producten met een rijke historie. De authenticiteit voelen van ambachten die gecombineerd worden met elkaar. En vooral, de tijd nemen om contact te maken met jezelf en met anderen om je heen.
black and blue doodle

Black & Blue

https://black-and-blue-events.nl/wp-content/uploads/2019/11/Black-Blue-Events-0083-scaled.jpg
https://black-and-blue-events.nl/wp-content/uploads/2019/11/Black-Blue-Events-0083-scaled.jpg

Barbecue workshops & events

Events

black and blue dash - dark

De rust en het pure van het buitenleven integreren in ons dagelijks leven.

Black & Blue organiseert BBQ workshops en verzorgt authentieke BBQ catering op locatie. Op De Houtwerf worden de BBQs en de BBQ gear verkocht.

Hatertseweg 23 B,
6533 AB Nijmegen
+31 (0)6 41841010
sjors@black-and-blue-events.nl

https://black-and-blue-events.nl/wp-content/uploads/2019/10/Black-and-Blue-Shop-e1571053834911.jpg
https://black-and-blue-events.nl/wp-content/uploads/2019/10/Black-and-Blue-Shop-e1571053834911.jpg

Denim & workwear shop

Shop

black and blue dash - dark

In de winkel in hartje Nijmegen wordt de tofste Denim & Workwear verkocht.

Daar vind je de meest iconische denimlabels zoals Indigofera, Lee101, Pike Brothers, Rising Sun, Levi’s Vintage Clothing, Eat dust, Red Wing en Zace. Daarnaast staat leerbewerker ByBoaz voor je klaar voor handgemaakte lederwaren.

Lange Hezelstraat 92,
6511 CM Nijmegen
+31 (0)6 33320233
barry@black-and-blue.nl