Teambuilding

Een luchtige manier van teambuilding

Teambuilding rond het vuur

Teambuilding rondom de Vuurplaats kan op veel verschillende manieren. Combineer een luchtige manier van teambuilding met de kracht van onze Vuurplaats. Of relax rondom het vuur om daarna een uitdagende lichamelijke activiteit aan te gaan. Focus je je liever op een wat diepere manier van teambuilding, ook dan is de Vuurplaats een geschikte plek.

Teambuilding – samenwerken

Lekker even uit de dagelijkse praktijk. Kloof hout, stook vuur en zorg met elkaar voor een heerlijke lunch of diner met een BBQ-workshop. Wie neemt het voortouw en op welke manier werken jullie samen? Kom met elkaar tot een lekkere maaltijd om het vuur. Een laagdrempelige manier om met collega’s op een andere manier samen te werken

Teambuilding – Fysieke uitdaging

In samenwerking met The Kettle Bell Club stellen we dit programma samen. Met een mix van intensief sporten en je eigen grenzen verleggen tot een relax samenzijn rondom het vuur.

Start met elkaar rondom De Vuurplaats met een heerlijke kop koffie of een lunch. Met de gehele groep of in kleinere groepen wordt er onder begeleiding gesport met de insteek grenzen ontdekken en samenwerken. De afsluiting gebeurt weer rondom het vuur met een heerlijk buffet en een drankje.

Teambuilding – Ice Challenge

Een ervaring om nooit te vergeten! Tijdens de Ice Challenge neemt een door Wim Hoff opgeleide begeleider je mee op ontdekkingsreis. In een 4- uur durend programma komen alle technieken van de koude training aan bod. Met als hoogtepunt de confrontatie met het ijsbad. Natuurlijk sluiten we gezamenlijk af rondom De Vuurplaats om weer op te warmen.

Teambuilding – Werken aan Teams

Werken aan teams op een dieperliggend niveau met ondersteuning van professionals. Waar ligt ieders kracht, waar ligt ieders passie en hoe kunnen we elkaar hierin versterken? Hoe is het om je eigen kracht te laten zien en hoe wordt hier door anderen op gereageerd? Wat zijn de rollen in een team en passen die eigenlijk wel bij de taakverdeling die is gekozen? Of liggen de verhoudingen heel anders dan men in de gaten had en loopt het daarom wel eens stroef tijdens een vergadering of de alledaagse werkvloer.

Hoe dan ook, een team ben je pas als je met elkaar hetzelfde doel voor ogen hebt. Van daaruit is het belangrijk verder te kijken naar ieders visie en mogelijkheden om tot dat doel te komen. De inhoudelijke professionals geven feedback en terugkoppeling op het gehele team of individueel. Dit kan helpen om de ervaringen van die dag mee te kunnen nemen naar de dagelijkse praktijk buiten de Vuurplaats.

https://black-and-blue-events.nl/wp-content/uploads/2019/10/teambuilding-nijmegen-002.jpg
https://black-and-blue-events.nl/wp-content/uploads/2019/10/teambuilding-nijmegen.jpg

Praktische informatie

  • De prijs is op aanvraag, de groepsgrootte in overleg.

Contact

offerte aanvragen

Meer informatie nodig of wil je graag jouw wensen bespreken?
Neem gewoon even contact met ons op.

Wil je dat wij contact met jou opnemen vul dan het formulier in.

Tel

06 41841010

Bekijk ook

Afspraak maken

Wil je een afspraak maken of heb je nog vragen? Bel ons dan gewoon even.

https://black-and-blue-events.nl/wp-content/uploads/2019/10/phone-icon-2.svg
https://black-and-blue-events.nl/wp-content/uploads/2019/10/mail-icon-2.svg