Inspiratiesessie

Inspireer elkaar rondom ons vuur.

Inspiratiesessie bij het vuur

Hoe is het eigenlijk met jouw innerlijk vuurtje en waar gaat jouw vuur van branden? Vanuit de Vuurplaats en de bankjes rondom willen we ieder die plaatsneemt uitnodigen om ook eens in zichzelf te kijken. Zeker wanneer je kiest als groep voor een inspiratiesessie gaan we ervan uit dat je daarnaar op zoek bent. Het vuur is naast inspiratie ook verbindend, het onthaast en biedt ruimte aan contact. Zowel contact met jezelf als met elkaar. Door met elkaar vuur te maken, in het vuur te staren en met het vuur bezig te zijn is er ruimte voor rust, energie, contact en inspiratie.

Start bijvoorbeeld je brainstormsessie rondom de Vuurplaats of presenteer je jaarplan in het daadwerkelijk samenzijn met elkaar.

Vooraf bespreken we jullie wensen en de mate van betrokkenheid vanuit onze kant. Onze betrokkenheid kan bijvoorbeeld bestaan uit een lekkere cowboy koffie, een kick-off van de dag en ook inhoudelijke ondersteuning is mogelijk. Wanneer jullie meer begeleiding op teamniveau prettig vinden, hebben wij ook mensen in ons team die jullie daarin kunnen voorzien.

Natuurlijk kunnen we een heerlijke en verrassende lunch verzorgen en/of afsluiten met een BBQ diner of zelfs een workshop! Zijn er nog wensen niet genoemd, inspireer ons gerust door je vraag te stellen. Samen kijken we naar de mogelijkheden en een passende invulling.

https://black-and-blue-events.nl/wp-content/uploads/2019/10/workshop-koken-op-vuur-nijmegen-002.jpg

Praktische informatie

  • De prijs is op aanvraag, de groepsgrootte in overleg.

Contact

offerte aanvragen

Meer informatie nodig of wil je graag jouw wensen bespreken?
Neem gewoon even contact met ons op.

Wil je dat wij contact met jou opnemen vul dan het formulier in.

Tel

06 41841010

Bekijk ook

Afspraak maken

Wil je een afspraak maken of heb je nog vragen? Bel ons dan gewoon even.

https://black-and-blue-events.nl/wp-content/uploads/2019/10/phone-icon-2.svg
https://black-and-blue-events.nl/wp-content/uploads/2019/10/mail-icon-2.svg