Barbecue catering

Catering

Vuur is onze passie. In het midden van onze zaak aan de Hatertseweg hebben we een grote Vuurplaats die je uitnodigt om ook jouw passie te delen.

Het vuur staat ook centraal bij het koken. Op Off-set Smokers, Pelletgrills, Keramische BBQ’s en Open Grills bakken en braaien we de lekkerste gerechten. Veel Low & Slow met malse en sappige eindresultaten gecombineerd met High & Fast met die mooie grillsmaak. Wil je eten dat past bij jouw eigen thema? Dan doen we een varken aan een spit, een echte WinterBBQ of heerlijke luxe borrelhapjes vanuit onze eigen BBQ-Bar.

Elk feest en elk event vraagt om een eigen invulling in stijl, aankleding, drank en culinair. Kies je voor Black & Blue, dan haal je een stuk Amerika, passie, denim, ambacht & vriendschap in huis.

Catering

Thema catering

Speciale gelegenheid

black and blue sjors

Catering op maat

Heb je zelf een tof idee of wil je ons uitdagen voor een te gek event op locatie? Stuur een bericht of bel ons en dan maken we een catering op maat

black and blue sjors

Catering op maat

Heb je zelf een tof idee of wil je ons uitdagen voor een te gek event op locatie? Stuur een bericht of bel ons en dan maken een catering op maat