BBQ – Custom

Diner op maat

Black & Blue Custom

Heb je speciale wensen of wil je helemaal uit je bol? Veel meer vuur zien of juist een hele grote groep bedienen? Ga voor Black & Blue Custom en stel samen met ons je eigen catering samen.

In de custom cateringen kunnen we uitpakken of juist specialiseren in de juiste touch. Denk aan een toffe Festival Stijl met meerdere fooduitgiftes of juist onze eigen BBQ-Bar waar de gasten aan een echte bar zitten en zich door koks laten verwennen met een aantal kleine gerechtjes.
Liever veel vuur? Dan zetten we onze Chicken Swing in, waar kippen al dansend om het vuur heen garen of we verrassen je met een varken aan een spit.

Voor de dynamische groepen die graag rondlopen en laagdrempelig een hapje willen eten is een buffet natuurlijk uitermate geschikt. Eet je liever met een hele groep aan één lange tafel? Geen punt, we maken de lekkerste sharing platters om je diner samen aan tafel te delen.

Wil je meer dan alleen eten? Black & Blue verzorgt ook totaalconcepten. Van een toffe bar met drank tot het plaatsen van een stretchtent, van inrichting tot aankleding. Onze kracht ligt in het aansluiten bij de wensen van de klant. Deze totaalconcepten zijn altijd maatwerk. Benieuwd naar wat wij voor jou kunnen betekenen? Neem contact met ons op!

https://black-and-blue-events.nl/wp-content/uploads/2019/10/Black_Blue_BBQ_Catering-5.jpg
https://black-and-blue-events.nl/wp-content/uploads/2019/10/Black_Blue_BBQ_Catering-2.jpg

Praktische informatie

  • Prijs op aanvraag
  • Groepsgrootte: variërend

Contact

offerte aanvragen

Meer informatie nodig of wil je graag jouw wensen bespreken?
Neem gewoon even contact met ons op.

Wil je dat wij contact met jou opnemen vul dan het formulier in.

Tel

06 41841010

Denk ook aan

Afspraak maken

Wil je een afspraak maken of heb je nog vragen? Bel ons dan gewoon even.

https://black-and-blue-events.nl/wp-content/uploads/2019/10/phone-icon-2.svg
https://black-and-blue-events.nl/wp-content/uploads/2019/10/mail-icon-2.svg